Žena

Darujte hodinky

Protože hodinek je obrovské množství, jeví se jako zcela ideální dárek pro každého, koho chcete potěšit. Největší oříšek většinou bývá ve výběru správného typu hodinek, jestliže však dotyčnou osobu alespoň krátce znáte, snadno dokážete rozeznat, zda dává přednost jednoduchému, sportovnímu stylu či mu udělají radost velké honosné hodinky.

Jednoduché hodinky

Hodinky spadající do této kategorie mají často jednoduchý pásek z kůže či její imitaci. Stejně jako pásek, je jednoduchý i ciferník. Často se setkáte s kombinacemi černé a bílé, na trhu jsou však k dostání i různě barevné varianty. Velmi oblíbené jsou dřevěné hodinky, které jsou zajímavé, krásné, originální a hodí se ke každému outfitu. Pořizovací cena těchto hodinek se značně liší, jednoznačně se však jedná o nižší cenovou kategorii v porovnání s luxusními hodinkami. Pro jejich jednoduchost a elegantnost se hodí pro všechny příležitosti a skvěle doplní jakýkoliv outfit.

klasické hodinky

Sportovní hodinky

Výhoda těchto hodinek spočívá v jejich praktičnosti. Je možné synchronizovat hodinky s mobilním telefonem, přijímat hovory, mít přehled nad denní aktivitou a mnoho dalších skvělých možností. Je jasné, že pořizovací cena bude vzrůstat s naší náročností na hodinky. Jestliže však hledáte dárek pro aktivního člověka, sportovní hodinky jistě ocení a využije nejen při sportu.

sportovní hodinky

Luxusní hodinky

Přestože si většina lidí spojuje luxusní hodinky s velmi vysokou pořizovací cenou, nemusí to vždy tak být. Hodinky vás nemusí stát několik desítek tisíc, aby vypadaly vkusně a honosně. Luxusní hodinky se vyznačují velkým ciferníkem a obvykle kovovým či koženým páskem. Luxusní hodinky jsou nejoblíbenějším druhem hodinek už jen kvůli jejich všestrannosti. Povznesou každodenní outfit či dodají jiskru společenskému oblečení. Jsou jednoznačně skvělým dárkem pro každého, kdo miluje módu.